Menu
Contact met Henri

Verrassend boerenkoolstamppotje

www.henri.nl
Boerenkoolstamppot, geserveerd met feta, zongedroogde tomaatjes en een dressing van olijfolie en appelstroop. Versierd met truffelaardappelchips.

Ingrediënten

(1 persoon)

250 gram boerenkoolstamppot             
10 gram Chinese truffelaardappelchips   
15 gram feta                                           
25 gram zongedroogde tomaatjes         
10 gram appelstroop                              
1 gram zwarte peper                               
1 gram olijfolie                                     

Bereidingswijze

Verwarm de boerenkool in de combi-steamer. Maak een dressing  van olijfolie, appelstroop en water en maak dit goed warm. Maal er de zwarte peper doorheen. Snijd de feta in blokjes. Schep 250 gram boerenkool uit de verpakking op het bord. Leg de in blokjes gesneden feta en de zongedroogde tomaatjes op de boerenkool. Versier het gerecht met de Chinese truffelaardappelchips.
< terug naar overzicht