Wortelstamppot en oude kaas
Wie denkt dat wortelstamppot saai is, heeft het toch behoorlijk mis. Wortelstamppot is niet alleen voedzaam, maar kan met veel gecombineerd worden.
In dit recept kiezen we voor hartige oude kaas en onze rokerige BBQ saus. Om je vingers bij af te likken!
In dit recept kiezen we voor hartige oude kaas en onze rokerige BBQ saus. Om je vingers bij af te likken!
Ingrediënten
350 gram Wortelstamppot Henri
25 gram Oude Kaas in stukjes gebroken
30 gram BBQ saus Henri
8 gram Veldsla
25 gram Oude Kaas in stukjes gebroken
30 gram BBQ saus Henri
8 gram Veldsla
Bereidingswijze
Verwarm de wortelstamppot volgens de aanwijzing op de verpakking.
Breek de Oude kaas in stukjes, of snijdt in blokjes (wat je zelf het mooiste vindt).
Schep de BBQ saus in een klein schaaltje (koud serveren).
Schep de stamppot op een voorverwarmd bord, leg kaas erop, een beetje BBQ saus voor de kleur en garneer met de veldsla.
TIP: zoek je een oplossing voor een makkelijk 2Go gerecht? Serveer dit gerecht in een kartonnen foodbox.
Breek de Oude kaas in stukjes, of snijdt in blokjes (wat je zelf het mooiste vindt).
Schep de BBQ saus in een klein schaaltje (koud serveren).
Schep de stamppot op een voorverwarmd bord, leg kaas erop, een beetje BBQ saus voor de kleur en garneer met de veldsla.
TIP: zoek je een oplossing voor een makkelijk 2Go gerecht? Serveer dit gerecht in een kartonnen foodbox.