Zuurkoolstamppot met falafel
Dat is weer eens wat anders, stamppot met falaffel. Deze vegetarische variant op de klassieke stamppot maak je in een handomdraai.
Serveer met een zachte mosterdsaus bij en stukjes rode biet.
Serveer met een zachte mosterdsaus bij en stukjes rode biet.
Ingrediënten
350 gram Zuurkoolstamppot Henri
5 stuks Falafel
5 schijfjes Rode biet
35 gram Mosterdroomsaus
Mosterdroomsaus
30 gram Beurre blanc Henri
5 gram Grove mosterd
5 stuks Falafel
5 schijfjes Rode biet
35 gram Mosterdroomsaus
Mosterdroomsaus
30 gram Beurre blanc Henri
5 gram Grove mosterd
Bereidingswijze
Kook de rode biet en snijdt vervolgens in plakjes.
Maak de mosterdroomsaus: verwarm de beurre blanc in een pannetje en voeg mosterd toe. Roer goed door en zorg dat de mosterd volledig is opgenomen in de saus.
Verwarm stamppot volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereidt ook de falaffel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Leg de stamppot op een voorverwarmd bord. Leg om en om een stukje falaffel en rode biet erop. Serveer de saus ernaast.
Maak de mosterdroomsaus: verwarm de beurre blanc in een pannetje en voeg mosterd toe. Roer goed door en zorg dat de mosterd volledig is opgenomen in de saus.
Verwarm stamppot volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereidt ook de falaffel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Leg de stamppot op een voorverwarmd bord. Leg om en om een stukje falaffel en rode biet erop. Serveer de saus ernaast.