Couscoussalade met ham en asperges
Supersalade met bouwsteen couscous.
Ingrediënten
(Voor 1 persoon)
1. Bouwsteen
100 gram Couscous
2. Smaakmaker
15 gram Pestodressing
Olijfolie
3. Slablad
20 gram Spinazieblad, fijn
20 gram Babyleaf red chard
4. Groente & Fruit
20 gram Asperges, rauw, brunoise
10 gram Asperges, rauw, in linten geschaafd
10 gram Lente-ui
5. Topping
30 gram Gekookte ham
1 stuks Kwartelei
Apple blossom (Koppert Cress)
1. Bouwsteen
100 gram Couscous
2. Smaakmaker
15 gram Pestodressing
Olijfolie
3. Slablad
20 gram Spinazieblad, fijn
20 gram Babyleaf red chard
4. Groente & Fruit
20 gram Asperges, rauw, brunoise
10 gram Asperges, rauw, in linten geschaafd
10 gram Lente-ui
5. Topping
30 gram Gekookte ham
1 stuks Kwartelei
Apple blossom (Koppert Cress)
Bereidingswijze
Snijd de asperges brunoise en de gekookte ham en de lente-ui fijn. Meng dit alles met de couscous, babyleaf, spinazie en de dressing. Snijd het ei in kwarten. Schaaf een asperge in linten en maak deze aan met wat olijfolie. Garneer met de partjes kwartelei en top af met de aspergelinten.