Quinoasalade met grillgroenten
Verrassende salade met onze superfood bouwsteen Quinoa. En helemaal af dankzij de gegrilde halloumi, een kaas uit het Middellandse Zeegebied, die bijzonder geschikt is om te grillen en te bakken. Voor een volledig vegetarische optie kan de halloumi vervangen worden door tofu.
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
1. Bouwsteen
100 gram Biologische quinoa naturel
2. Smaakmaker
Tai soy dressing (naar smaak)
3. Slablad
-
4. Groente & Fruit
25 gram Tomaat, concasse
25 gram Courgette, gegrild
25 gram Aubergine, gegrild
5. Topping
40 gram Halloumi (kaas) of tofu
5 gram Munt
3 stuks Bean blossom (Koppert Cress)
1. Bouwsteen
100 gram Biologische quinoa naturel
2. Smaakmaker
Tai soy dressing (naar smaak)
3. Slablad
-
4. Groente & Fruit
25 gram Tomaat, concasse
25 gram Courgette, gegrild
25 gram Aubergine, gegrild
5. Topping
40 gram Halloumi (kaas) of tofu
5 gram Munt
3 stuks Bean blossom (Koppert Cress)
Bereidingswijze
Snijd de Halloumi in driehoekjes en grill deze, of bak de tofu. Meng de quinoa met de tomaat, de courgette en de aubergine en de munt, en eventueel wat Tai soy dressing naar wens. Garneer af met de kaas of tofu en de bloemetjes.
Gebruik je tofu? Marineer deze dan eerst in onze Tai soy dressing. Deze dressing kan je eventueel ook toevoegen aan de salade, voor wat extra smaak.