Menu
Contact met Henri

Vegan korma met een kurkuma flensje

www.henri.nl

Ingrediënten

(voor 1 persoon)


Henri Vegan Indiase korma
1/10 Hoikaido Pompoen
1 Minisjalot
15g Cashewnoten

1/8 Gele paprika
100g Bloem
1 Eetlepel bakpoeder
200 ml Plantaardige melk naar keus
Klontje boter
Kurkuma
Peterselie
Koriander
Knoflook
Olijfolie 


Bereidingswijze

Verwarm de korma voor volgens de verpakking.
 
Snijd de pompoen in mooie plakken en gril deze aan twee kanten. Pel de mini sjalot en halveer deze door de lengte, gril deze ook. Snijd de gele paprika in reepjes. Hak de cashewnoten grof. Meng dit alles samen met verse koriander.
 
Maak een pesto van peterselie, koriander, knoflook en olijfolie.
 
Meng voor het flensje, 100g bloem, 1 eetlepel bakpoeder, kurkuma naar wens en een snuf zout. Schenk hier vervolgens 200ml plantaardige melk bij en meng met een garde tot een glad beslag. Smelt de boter in een koekenpan. Schenk een flinke sauslepel beslag in de pan en verdeel dit goed. Keer halverwege om.
 
Leg midden in het flensje een aantal eetlepels van de korma, vouw het flensje dicht. Snijd deze iets open op het bord. Serveer de groenten ernaast en maak af met de pesto, peper en zout.
< terug naar overzicht