Witlofsoep met roomkaaslepeltje
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
200 gram Henri witlofsoep (na verdunning)
5 gram geroosterde paprika, gepeld
3 gram geroosterde paprika in blokjes gesneden
20 gram roomkaas
1 pidy eetbare amuse lepel
2 takjes crazy pea
5 gram geroosterde paprika, gepeld
3 gram geroosterde paprika in blokjes gesneden
20 gram roomkaas
1 pidy eetbare amuse lepel
2 takjes crazy pea
Bereidingswijze
Verdun en verwarm de soep volgens de aanwijzing op de verpakking. Maal de 5 gram paprika fijn met de blender. Meng de paprika door de roomkaas en haal het mengsel door een bolzeef. Voeg de stukjes paprika toe (3 gram) en laat opstijven. Spuit het pidy lepeltje op met de opgesteven massa. Schenk de soep in een wijnglas. Leg de crazy pea aan de voet van het glas en hierop het eetbare lepeltje.