Pompoen Flatbread t.b.v. Pompoensoep
Het flatbread gebruikt in het recept voor de pompoensoep kunt u zelf maken. U geeft hem dan een fijne pompoensmaak mee. Ze zijn ook kant-en-klaar te koop, maar naturel.
Ingrediënten
(voor ongeveer 20 stuks flatbread)
Ca. 50 gram Henri pompoensoep gladgemalen en gezeefd
20 gram gemalen zonnebloempitten
30 gram gemalen amandelen
100 gram Zeeuwse bloem, Emmamolen Nieuwkuijk (of van een authentieke molen bij u uit de buurt)
3 gram baksoda
15 gram olijfolie
2 gram zout
30 gram gemalen amandelen
100 gram Zeeuwse bloem, Emmamolen Nieuwkuijk (of van een authentieke molen bij u uit de buurt)
3 gram baksoda
15 gram olijfolie
2 gram zout
Bereidingswijze
Maak met de menghaak een deeg. Laat dit een half uur rusten. Uitrollen tot een flinterdunne lap (tussen twee vellen bakpapier) In repen snijden en afbakken op 160°C tot ze goudgeel zijn.