Menu
Contact met Henri

FAQ

Vaak gestelde vragen & opmerkingen

Wat is de houdbaarheid van jullie producten?
Hoe lang het product houdbaar is, staat op de verpakking. Afhankelijk van het soort product, ligt de houdbaarheid gemiddeld tussen de 4 weken en 3 maanden na productie.
Meer over de houdbaarheid, ook na openen, lees je hier.

Waar kan ik jullie gerechten kopen?
Foodservice bedrijven kunnen terecht bij nagenoeg alle horecagroothandels in Nederland. Als particulier kunt u bijvoorbeeld onze portieverpakkingen saus kopen bij de Emté of (keur)slager. Onze 100% natuurlijke maaltijden koopt u bij Jumbo.

Zijn al jullie gerechten biologisch?
Nee. Daar waar mogelijk, proberen wij gerechten te ontwikkelen met biologisch gecertificeerde ingrediënten. Dit is echter helaas niet altijd mogelijk voor 100% van de ingrediënten. Alleen dan kan een gerecht biologisch zijn. Soms omdat het niet op grote schaal verkrijgbaar is, en soms omdat wij de afweging maken wat duurzamer is, lage foodmiles of een biologisch ingrediënt. 

Ik kook liever zelf
Dat mag. Dat doen wij tenslotte ook.
Maar, laat u zich helpen met poeders en pakjes? Want ook dat is convenience. Maak dan eens de afweging wat beter van kwaliteit is.

Hoe kunnen jullie gerechten zo lang houdbaar zijn?
Dat komt omdat wij onze gerechten heet afvullen in de verpakking en daarna snel terugkoelen met behulp van een speciaal voor ons ontwikkelde windtunnel.

Ik wil een productspecificatie opvragen
Bij de bijbehorende productpagina in ons assortiment vindt u een link naar PS in Foodservice, waar u de productspecificatie kunt downloaden. Dat kan ook via de catalogus.

Mijn groothandel heeft jullie product niet op voorraad
Neem contact met ons op. Wij proberen u te helpen.

Hoe verwarm ik jullie gerecht?

Op de verpakking en online bij de bijbehorende productpagina in ons assortiment vindt u de bereidingswijze.

Is het product glutenvrij / vegetarisch?
Ook dit vindt u op de verpakking, en bij 
bij de bijbehorende productpagina in ons assortiment.

De prijs die jullie vermelden bij het product, is anders dan ik betaal
De prijzen die wij vermelden zijn bruto verkoopadviesprijzen: we adviseren de groothandel de gerechten voor deze prijs te verkopen. Zij zijn echter vrij dit advies op te volgen.