Nieuws

Proef!
De heerlijke boerenkool wordt niet alleen gemaakt met spek van het Livar kloostervarken, maar ook met verse boerenkool van Boer Theo Ketels. Hij verbouwt de boerenkool voor Henri op een steenworp afstand van Henri, in het plaatsje Elshout. Ook gaat er romige melk in de stamppot: van de koeien van Zuivelboerderij de Kern uit Drunen. Wilt u deze stamppot, samen met de gehaktballetjes in jus gratis proeven? Stuur ons dan een mail via deze link.
Deze actie is alleen bedoeld voor foodservice bedrijven - particulieren en niet-foodservice gerelateerde bedrijven zijn helaas uitgesloten van deze actie.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai. Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.