Menu
Contact met Henri

Nieuws

Proef!

Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!

De heerlijke boerenkool wordt niet alleen gemaakt met spek van het Livar kloostervarken, maar ook met verse boerenkool van Boer Theo Ketels. Hij verbouwt de boerenkool voor Henri op een steenworp afstand van Henri, in het plaatsje Elshout. Ook gaat er romige melk in de stamppot: van de koeien van Zuivelboerderij de Kern uit Drunen. Wilt u deze stamppot, samen met de gehaktballetjes in jus gratis proeven? Stuur ons dan een mail via deze link.

Deze actie is alleen bedoeld voor foodservice bedrijven - particulieren en niet-foodservice gerelateerde bedrijven zijn helaas uitgesloten van deze actie.

Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder

Vier nieuwe dressings

De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.

 

Lees verder

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Lees verder

Foodmiles

Hoeveel kilometer ligt er op je bord?

Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.

Lees verder