Nieuws

Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Babi ketjap
Heerlijk malse reepjes varkensvlees in een zoete, kruidige ketjapsaus.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 23,43
Rendang daging
In kokosmelk gestoofd rundvlees, naar Indonesisch recept.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 24,70
Tjap tjoy
Vegetarische wokschotel met o.a. taugé, wortel, paksoi en Chinese kool.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 16,15
Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.
Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.
Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.