Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Mexicaans gehakt

Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.

De mogelijkheden van dit gerecht zijn echt eindeloos. Op de horecava lieten we drie toepassingen zien: in een tortillawrap, als empanada en als schotel met rijst. Voor het recept klikt u op het gerecht.

Lunchroom & catering
U kunt er natuurlijk nog veel meer mee. Heeft u een lunchroom of broodjeszaak? Of een bedrijfskantine? Maak een Mexicaans broodje door het gehakt op een broodje te doen. Gratineer met kaas en serveer met pittige jalapeños.
 
Eetcafé & partycatering
Maak een daghap met een gevulde tortillawrap of knapperige taco. Lekker met een fisse salade en guacemole. Of serveer als borrelhapje: gratineer een schaal tortillachips met het Mexicaans gehakt en kaas. Ook leuk: een gepofte aardappel met Mexicaans gehakt en crème fraîche.
Ook misstaat dit gerecht zeker niet op een Mexicaans buffet. Lekker met rijst, stokbrood.
 
En ook met de kostprijs van dit gerecht zit het goed. De adviesprijs is slechts €10,13 per 1,5 kg.
Klik hier voor meer info over het gerecht.

Horecava gemist of nieuwsgierig hoe het Mexicaans gehakt smaakt? Vraag gerust een monsterverpakking aan! Mail naar info@henri.nl of bel uw accountmanager!

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder