Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!

Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De biologische pompoensoep is niet alleen bereid met 100% biologische ingrediënten. De soep is ook vegetarisch en glutenvrij!
 
De wereldkeuken (1001 smaken) krijgt er ook een aantal nieuwe varianten bij: Surinaamse kip roti en een kruidige Marokkaanse kikkererwtensoep.
 
Ook voegen wij een vegetarische en glutenvrije nasi aan het assortiment toe. Er is namelijk steeds meer vraag naar glutenvrije en vegetarische producten. En met deze nasi kunt u uw (vegetarische) gasten met coeliaki gemakkelijk tot dienst zijn zonder uit te hoeven zoeken wat wel en niet kan.
 
En tot slot een klassieke rode wijnsaus, naar een recept van onze culinair adviseur Gianfranco Chiarini. De saus is een uitstekende begeleider van kalfs- of rundvlees, wild of gevogelte.
 
Deze smakelijke nieuwe gerechten zijn vanaf nu bestelbaar. Omdat deze gerechten nog zo nieuw zijn, is het mogelijk dat uw groothandel ze nog niet heeft opgenomen in hun assortiment. Vraag dan uw accountmanager van uw groothandel om dit artikel aan te laten maken.
De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri
Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Lees verder

Onze soupier Léon
Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.
Lees verder

Nieuwe Petit Henri's

Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.

Lees verder

Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Lees verder

Henri op www.duurzamereten.nl

De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.

Lees verder