Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!

 


Glutenvrij Winterbuffet

Glutenvrij Oosters buffet


Soep: 
Biologische boerengroentensoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Zuurkoolstamppot met Livar spek
Goulash met Eco Fields rundvlees
Aardappelpuree
Risotto funghi
Visstoofschotel
Coq au vin
 

Soep:
Soto ajam (Indonesische kippensoep)
Chinese tomatensoep

Hoofdgerechten:
Nasi goreng vegetarisch
Babi pangang
Kip in satésaus
Rendang daging
Thaise gele curry
Basmatirijst
 

Glutenvrij 1001 Smaken buffet

Glutenvrij Mediterraan buffet


Soep:
Marokkaanse kikkererwtensoep
Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
Linzencurry
Wit-gele basmatirijst
Jambalaya
Tajine
Lamsschotel
Thaise groene curry
 

Soep:
Pomodorisoep
Bouillabaisse

Hoofdgerechten:
Paella
Risotto funghi
Aardappelpuree
Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees
Provençaalse visstoofschotel
Coq au vin
 

Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 
Lees verder

Maak van uw bedrijf een sterrentent!
Deze week, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, organiseert de Dierenbescherming, de Beter Leven Week. In samenwerking met vele enthousiaste partners - waaronder wij. Het thema: Genieten met sterren. Wist u dat wij maar liefst 7 gerechten hebben die gecertificeerd zijn? Waaronder nu ook onze goulash - met maar liefst 3 sterren. Zo zet u gemakkelijk sterrengerechten op uw kaart.
Meer over Beter Leven

Kerstmenu
Inspiratie! Henri heeft voor u een Kerstmenu samengesteld. Hierbij kunt uw gast kiezen uit onze heerlijke wildgerechten. Denk  aan onze klassieke wildsoep of hazenpeper. Maar ook onze vegetarische linzencurry is van de partij. En – wat handig! – u kunt zelf het menu printen en desgewenst door ons aan laten passen. De recepten vindt u hier. Henri, uw helpende hand in de keuken!
Lees verder

Doe mee aan de WK actie!
Doe je al mee aan onze WK actie? Meedoen is simpel, en je maakt kans op een WK buffet voor 20 personen! 
Wat moet je doen?
Lees verder