Nieuws

Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Uiensoep
Letterlijk een andere kijk op de uiensoep. Voor deze foto van de uiensoep belichtten we de kom van de onderkant. Gianfranco liet onze principes transparantie, helderheid en eerlijkheid terugkomen in dit prachtige gerecht.
Wildragout
In het kader van het wildseizoen werd zijn andere project deze maand onze wildragout. Hij haalde het recept uit elkaar en bouwde het opnieuw op. In het youtube filmpje zie je hoe je in snelle stappen een prachtige opmaak van het bord kunt creëren. Hij werkte met onder andere aardappelpuree, cassavechips, borage cress, wintertruffel, kokos, en pompoencoulis.
Eenmalig geen ASC- en MSC-label op de verpakking van onze vissoep
Henri maakt al jaren een overheerlijke en verantwoorde vissoep. Hiervoor gebruiken we uitsluitend gecertificeerde vis met het MSC- of ASC-label.
Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Lees verder Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder