Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 

Pick & Mix
Welkom bij ons geupcycled Pick&Mix buffet. U herinnert zich vast de grote snoepjeswand in de bioscoop of snoepwinkel. Zelf snoepjes kiezen en smaakcombi’s maken: pick&mix. Henri heeft dit idee gebruikt als inspiratie voor het Pick&Mix Buffet: ons pop-up buffetrestaurant op de Horecava. Komt dat zien!
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.

Pasta Bites
Hier proef je onze pure pasta sauzen: de nieuwe biologische sugo bolognese, pittige sugo arrabbiata, crema mascarpone of crema carbonara met Livar spek. Ideaal met pasta: Fast & Fresh!  Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw Pasta Bite samen stellen! 

Ethnic Kitchen
Een ander to go concept is de hippe Ethnic Kitchen. We zien dat deze keuken steeds meer liefhebbers krijgt. Tijd dus om ook in de Horeca hier volop mee te gaan experimenteren. Proef bijvoorbeeld de soto ajam, Indiase tikka masala of een heerlijke couscoussalade.

Geen kaarten? Wij verloten 3 toegangskaarten t.w.v. 50 euro per stuk. Wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@henri.nl.

Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Lees verder

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder