Nieuws

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Pick & Mix
Welkom bij ons geupcycled Pick&Mix buffet. U herinnert zich vast de grote snoepjeswand in de bioscoop of snoepwinkel. Zelf snoepjes kiezen en smaakcombi’s maken: pick&mix. Henri heeft dit idee gebruikt als inspiratie voor het Pick&Mix Buffet: ons pop-up buffetrestaurant op de Horecava. Komt dat zien!
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
Pasta Bites
Hier proef je onze pure pasta sauzen: de nieuwe biologische sugo bolognese, pittige sugo arrabbiata, crema mascarpone of crema carbonara met Livar spek. Ideaal met pasta: Fast & Fresh! Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw Pasta Bite samen stellen!
Ethnic Kitchen
Een ander to go concept is de hippe Ethnic Kitchen. We zien dat deze keuken steeds meer liefhebbers krijgt. Tijd dus om ook in de Horeca hier volop mee te gaan experimenteren. Proef bijvoorbeeld de soto ajam, Indiase tikka masala of een heerlijke couscoussalade.
Geen kaarten? Wij verloten 3 toegangskaarten t.w.v. 50 euro per stuk. Wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@henri.nl.
KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!!
Lees verder Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top.
Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder