Nieuws

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Henri kiest voor deelname aan de Alpe d’HuZes en het steunen van het KWF als goed doel, omdat sommige collega’s direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad). Hierbij willen wij hen ondersteunen en helpen bij het realiseren van hun doel.
Voor het tweede jaar komt Henri in actie tijdens de Alpe d’HuZes. Vorig jaar fietste Ad van Olphen de berg al op. Zeven collega’s verzorgden boven en onder aan de berg de catering voor de deelnemers en vrijwilligers van de Alpe d’HuZes. Daarnaast sponsorden we met warme maaltijden en soepen.
Team Henri
Dit jaar hebben we een eigen wielrenteam, Team Henri. Het team bestaat uit vier collega’s aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er acht collega’s mee die wederom maaltijden bereiden boven en onder aan de Alpe d’Huez.
Rent-a-chef
Met de benefietavond willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF. Ook hiermee pakken wij flink uit met een veiling van diensten en producten. Tijdens de avond kan o.a. geboden worden op chefs die bij u thuis komen koken voor 4 tot 8 personen. Hiervoor stellen (chef) koks als: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers zich vrijwillig beschikbaar. Maar ook diverse collega’s zoals Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden, die hun sporen hebben verdiend bij diverse sterren- en top 100 horecabedrijven, duiken bij de hoogste bieder de keuken in.
Daarnaast kunt u bieden op diverse workshops, waaronder: zelf taarten of sushi maken. Wilt u liever verwend worden in een bijzonder restaurant, dan kunt u ook een bod uitbrengen op verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen (top 100 restaurant van Nederland).
Online bieden
Wilt u weten wat er allemaal meer wordt geveild tijdens deze avond? Neem dan een kijkje op de speciale Facebook pagina: Team Henri Alpe D’Huzes of de website www.teamhenri.nl. Op de website kunt u, vanaf 8 maart 14:00 uur, online bieden op één van de (chef) koks die zich beschikbaar stellen voor ‘Rent a chef’. Al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF.
Hapjes, drankjes & muziek
Naast de veiling is de benefietavond een gezellig avondje uit met livemuziek van onder andere het koor Nie-Ko uit Geertruidenberg en een DJ. De entree is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening, wel gaan de inkomsten van de hapjes volledig naar het KWF. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Zaal Utopia, Voorste Venne, Afrikalaan 94 in Drunen.
Horecava was een feestje
Horecava 2015 is voorbij gevlogen. Alle voorbereidingen resulteerden in een stand die helemaal paste bij Henri. Onze smaakmakers hebben met veel plezier onze gasten geïnspireerd met nieuwe concepten, styling en smaken. We zijn dan ook erg blij met de complimenten die wij ontvingen van onze gasten over de uitstraling van de stand en het lekker eten wat we serveerden. Het was een feestje voor onze gasten, maar ook zeker voor onze smaakmakers.
Lees verder Henri op de Horecava
De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.
Gaat u voor Kaassoep?
Een kaasplankje op oudejaarsavond? Of kiest u dit jaar voor de heerlijke Kaassoep van Henri? Soep van heerlijke Boer’n Trots Klaver Pikant Kaas van landgoed Kaamps uit Twente, met prei en ui. Dit jaar bracht Henri een bezoek aan boer Herbert van Kaamps Kaas. Hij vertelt over het landgoed en over zijn boerenbedrijf dat prachtige kazen maakt.
Lees verder Culinaire kerstinspiratie
Hebt u het menu voor Kerst al compleet? Henri geeft u graag wat inspiratie. Speciaal voor u is er een heerlijk kerstmenu samengesteld. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u het menu zelf printen en desgewenst door ons aan laten passen. Helemaal klaar voor een culinaire kerst!
Lees verder MVO Award voor Henri
Maandagavond 1 december was het zover, de bekendmaking van de Foodservice Awards. Georganiseerd door Misset Horeca in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Henri was genomineerd in twee categorieën: Vers & Gemak en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ging mee naar huis.
Lees verder