Nieuws

MVO Award voor Henri
Maandagavond 1 december was het zover, de bekendmaking van de Foodservice Awards. Georganiseerd door Misset Horeca in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Henri was genomineerd in twee categorieën: Vers & Gemak en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ging mee naar huis.
Supertrots
Tijdens de feestelijke uitreiking van de Foodservice Awards bepaalden de aanwezige grossiers, leveranciers en horecaformules de uiteindelijke winnaar. Aan de digitale stemming ging een pitch van de genomineerden vooraf. Daarbij benadrukte directeur Ad van Olphen dat MVO in de genen van zijn familie en hun bedrijf zit. Bij het in ontvangst nemen de award reageerde Els van Olphen enthousiast: ‘We zijn supertrots dat we hier staan.’
Verantwoord lekker
En we zijn ook trots op ons bedrijf en op iedereen die elke dag meehelpt om er iets prachtigs van te maken. De award is een fantastisch compliment voor onze manier van werken: gaan voor verantwoorde, duurzame gerechten in de breedste zin van het woord.
Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.