Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nóg meer duurzaam vlees

Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top. 
 
 

Beter Leven

Henri vervangt, daar waar mogelijk, de ingrediënten graag voor een duurzame variant. Daarom bieden wij ook gerechten die door de Dierenbescherming beloond zijn met één, twee of drie Beter Leven sterren
Zo bevat ons grootste product, de bolognesesaus, tegenwoordig 1* Beter Leven vlees. Dit betekent dat de runderen het grootste deel van het jaar buiten hebben gelopen. Ook wordt de gezondheid van deze dieren goed bewaakt en is het veetransport korter en beter.

Proef het zelf

Vanaf nu kan het verschil geproefd worden. De overheerlijke bolognesesaus, die ook nog eens boordevol verse groenten zit, kunt u bestellen bij uw groothandel. Deze saus is apart te koop, maar we gebruiken hem ook zelf in de spaghetti en macaroni bolognese.
De bolognesesaus is overigens glutenvrij en clean label!

Henri loopt de Vestingloop voor Pip en Kika

Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.

Lees verder

Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Lees verder

Henri aspergesoep bij Delifrance

Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.

Lees verder

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

Lees verder

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder