Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nóg meer duurzaam vlees

Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top. 
 
 

Beter Leven

Henri vervangt, daar waar mogelijk, de ingrediënten graag voor een duurzame variant. Daarom bieden wij ook gerechten die door de Dierenbescherming beloond zijn met één, twee of drie Beter Leven sterren
Zo bevat ons grootste product, de bolognesesaus, tegenwoordig 1* Beter Leven vlees. Dit betekent dat de runderen het grootste deel van het jaar buiten hebben gelopen. Ook wordt de gezondheid van deze dieren goed bewaakt en is het veetransport korter en beter.

Proef het zelf

Vanaf nu kan het verschil geproefd worden. De overheerlijke bolognesesaus, die ook nog eens boordevol verse groenten zit, kunt u bestellen bij uw groothandel. Deze saus is apart te koop, maar we gebruiken hem ook zelf in de spaghetti en macaroni bolognese.
De bolognesesaus is overigens glutenvrij en clean label!

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder