Menu
Contact met Henri

Nieuws

Horecava gemist?

Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?


Zo zag de stand eruit!



STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. 
 
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Bezoekers proefden de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
 
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruiken we voor een natuurlijke smaakboost. 
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder