Menu
Contact met Henri

Nieuws

STOOF

Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
 







Concept

We brengen onze stoverijen in een stoer concept. Slow food, langzaam gegaard tot mooie malse vleesgerechten. Bereid met liefde en aandacht. Maar die bereiding gaat wel hand in hand met snelle service en nauwelijks bereidingstijd voor u. Want dat langzame stoven, dat doet Henri in Drunen. Daar zijn we namelijk specialist in.
Op deze manier is dit concept geschikt on-the-go, of in petrol. Maar denk ook aan (party)catering, of concepthoreca. STOOF is hip, lekker en verantwoord. We denken graag met u mee over de invulling. En kunnen u helpen met flyers, menukaarten of tafelkaartjes.

Slow food

Alle stoverijen worden bereid in onze keuken. Wij stoven in de nacht. In alle rust. De meeste vleesstoverijen hebben een bereidingstijd van maar liefst 18 uur. Ook de groentecurry, een groentegerecht, garen we langzaam, op lage temperatuur. Dik twee uur. We besteden dus niet alleen aandacht, maar ook veel tijd aan deze mooie gerechten.
 

Duurzaam

Onze stoverijen maken we met vlees waarvan we de herkomst van kennen. Zoveel mogelijk afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld rundvlees van Eco Fields, en lamsvlees van Polderlam.
Samen met deze bedrijven zoeken we constant naar een optimale vierkantsverwaarding van het dier. Dat wil zeggen, dat we samen met hen een oplossing zoeken voor de incourante delen. Wij kunnen daar prima mee stoven. En het voordeel van koken in het groot delen we met u. Rekent u de kostprijs maar eens na.
 

Eco Fields

Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. Zodat consumenten kunnen proeven en beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met smaakvolle en eerlijke producten. En met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor de dieren en het milieu. Dat is in het kort waar Eco Fields, te vinden op de Veluwe, voor staat. En Henri ook!
 

Polderlam

Het lamsvlees dat we gebruiken voor onze lamstajine komt van Polderlam. Voor Polderlam staat niet alleen diervriendelijkheid zéér hoog in het vaandel, maar ook de smaak van het vlees. Uniek aan Polderlam is dat het de volledige keten beheert: van boer tot bord. Hiermee garanderen ze niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste zorg voor de lammeren.
 

Onze stoverijen

 
Combineer met….
Aardappelpureerijst, aardappelmix, gegrilde (vergeten) groenten en knollen.

Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie of een monsterverpakking van één van onze stoverijen!
Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen - die in armoede opgroeien. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen, die in armoede opgroeien.
Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder