Menu
Contact met Henri

Nieuws

Xmas specials bij Picnic

Geen zin om uren in de keuken te staan met Kerst? Liever tijd besteden aan je familie en vrienden? Pak je gemak!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!

Bij Picnic bestel je vanaf nu onze Kerstspecials. Kant-en-klaar in 600 grs consumentenverpakking. Zoek in de app onder 'Henri', en je komt ze vanzelf tegen!

Kies en combineer en pak je gemak met Kerst met deze culinaire toppers:
 
Hertenstoof
Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.
 
Boeuf bourguignon
Langzaam in rode wijn gestoofd, biologisch Eco Fields rundvlees in een saus met diverse groenten.
 
Visstoofschotel
Gamba's, witvis en zalm in een romige witte saus met wortel, venkel en prei.
 
Knolselderijstamppot
Een romige, culinaire stamppot van knolselderij, met tijm en rozemarijn, bladselderij en truffel.
 
Wortel-pastinaakstamppot
Luxe stamppot van wortel en pastinaak, verse aardappel en een vleugje nootmuskaat.
 
Risotto Funghi
Italiaans rijstgerecht van romige rijst met bospaddenstoelen (waaronder verse, duurzame GRO oesterzwammen, die geteeld worden op koffiedik) en verse champignons.
NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 
Lees verder

Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder

Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder

Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder

Plant-based: het concept
"Vegetarische en veganistische keukens krijgen in 2018 nog
meer voet aan de grond, en hoe! Planten zijn rock & roll!
Steeds meer consumenten beseffen dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is, en dat het laten staan van dierlijke producten in veel gevallen zelfs beter is voor de natuur en voor de gezondheid. De eerste topchefs betreden inmiddels het podium." Aldus Food Inspiration over de belangrijkste trends voor 2018. Henri introduceert het concept Plant-based. Met dit concept brengt Henri de mogelijkheid voor catering en restaurants om simpel op deze trend in te spelen.
Lees meer over het concept