Menu
Contact met Henri

Nieuws

Xmas specials bij Picnic

Geen zin om uren in de keuken te staan met Kerst? Liever tijd besteden aan je familie en vrienden? Pak je gemak!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!

Bij Picnic bestel je vanaf nu onze Kerstspecials. Kant-en-klaar in 600 grs consumentenverpakking. Zoek in de app onder 'Henri', en je komt ze vanzelf tegen!

Kies en combineer en pak je gemak met Kerst met deze culinaire toppers:
 
Hertenstoof
Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.
 
Boeuf bourguignon
Langzaam in rode wijn gestoofd, biologisch Eco Fields rundvlees in een saus met diverse groenten.
 
Visstoofschotel
Gamba's, witvis en zalm in een romige witte saus met wortel, venkel en prei.
 
Knolselderijstamppot
Een romige, culinaire stamppot van knolselderij, met tijm en rozemarijn, bladselderij en truffel.
 
Wortel-pastinaakstamppot
Luxe stamppot van wortel en pastinaak, verse aardappel en een vleugje nootmuskaat.
 
Risotto Funghi
Italiaans rijstgerecht van romige rijst met bospaddenstoelen (waaronder verse, duurzame GRO oesterzwammen, die geteeld worden op koffiedik) en verse champignons.
Plant-based
"Vegetarische en veganistische keukens krijgen in 2018 nog
meer voet aan de grond, en hoe! Planten zijn rock & roll!
Steeds meer consumenten beseffen dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is, en dat het laten staan van dierlijke producten in veel gevallen zelfs beter is voor de natuur en voor de gezondheid. De eerste topchefs betreden inmiddels het podium." Aldus Food Inspiration over de belangrijkste trends voor 2018. Henri introduceert op de Horecava het concept Plant-based. Met dit concept brengt Henri de mogelijkheid voor catering en restaurants om simpel op deze trend in te spelen.
Lees meer over het concept en WIN Horecavakaarten

Henri & Foodintro
Er is een nieuw initiatief in Foodservice: FoodIntro Nederland. FoodIntro brengt een directe koppeling tussen de horeca en diverse fabrikanten. Op de app en de site vind je niet alleen veel promoties en acties speciaal voor jou. Je vindt er ook veel inspiratie, bijv. in de vorm van recepten. Dus ben je werkzaam in de horeca, meld je dan snel aan! Dan kan je meteen een gratis bak Henri erwtensoep aanvragen - die je met je hele keukenteam kunt proeven!
Lees verder

Red de pukkelpompoen!
Picnic supermarkt, W&R Etiketten, Vincap en Henri steunen de actie ‘Red de Pukkelpompoen’ van De Streekboer. Gezamenlijk is –tegen kostprijs- deze fantastische soep van de lelijke pompoenen gemaakt. Die jij nu kan kopen via de app van Picnic! Dus als je dat doet, dan mede bedankt namens de familie Luring. En natuurlijk heb je ook nog eens bijgedragen aan de strijd tegen de voedselverspilling!
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken onder andere naar een medewerker voor onze kwaliteitsdienst en een verkoop binnendienst medewerker.

Klik verder voor de vacatures!
Lees verder