Menu
Contact met Henri

Nieuws

Plant-based: Soepen

Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.


Soepen op basis van groenten

We bieden twee soorten soepen: geconcentreerde soepen op basis van verse groenten en/of peulvruchten en pureersoepen: kant-en-klare soepen die zoals de naam doet vermoeden, voor het grootste deel bestaan uit gepureerde groenten. De nieuwe courgettesoep en wortel-citrussoep zijn vanaf 26 maart nieuw in ons assortiment. Maar je kunt ze nu al proeven: vraag een monster aan!


Pure groentesoepen

De pureersoepen bevatten heel veel verse groenten. De soepen zijn verder 100% natuurlijk, vegetarisch en bevatten geen toegevoegde suikers, smaakversterkers of andere onnodige toevoegingen.
 
Henri biedt deze, kant-en-klare pureersoepen:
  • Kerstomatensoep (89% groenten)
  • Courgettesoep (vanaf 26-3) (72% groenten)
  • Wortel-citrussoep (vanaf 26-3) (44% groenten en fruit)

Geconcentreerde soepen

De volgende soepen op basis van groenten en/of peulvruchten hebben we standaard in ons assortiment. Ze zijn 1:1 geconcentreerd, dus een verpakking van 1,5kg soep levert 3kg soep na verdunnen. Ook deze soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en vegetarisch:

Soep is dé trend van nu

Soep is namelijk gezond! En de consument is (nu!) op zoek naar gezonde alternatieven. Soep kan een makkelijke manier zijn om aan de aanbevolen hoeveelheid groenten (dwz 250g pp/p dag) te komen. Ook bevat soep voedingswaarden zoals eiwitten, ijzer etc. Soep kent dus eigenlijk een hoge voedingswaarde i.c.m. lage calorieën. Niet vullen maar voeden! En ook niet onbelangrijk: als cateraar draag je bij aan de gezondheid van de werknemers/studenten/gasten van de klant.

Waarom kiezen voor koelvers i.p.v. diepvries, zelf koken of poeder?

Koelvers heeft een betere smaak en mooier garnituur, met bite. De soepen zijn puur natuur en gaan mee met de seizoenen; zo speel je makkelijk in op klantbehoefte en de vraag naar seizoensgroenten. Ook is koelvers makkelijker in de keuken qua bereiding en gemak t.o.v. diepvries. Daarnaast is de soep stabieler en duidelijker in kostprijs dan zelf koken en geeft minder derving. Tot slot is koelvers  stabieler in smaak en kwaliteit t.o.v. poeder.

Gratis monster

Enthousiast geworden? Vraag dan een gratis 500 ml monsterverpakking aan van de wortel-citrussoep of courgettesoep, door dit formulier in te vullen.

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geeikte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder