Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw: Dressings

Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.

 

Minder suiker

De dressings van Henri bevatten stúkken minder suiker dan de dressings die nu kant-en-klaar te koop zijn. Zo bevat de frambozendressing zo’n 75% minder suiker dan een vergelijkbare dressing. En maar liefst 24% échte frambozen. Daar maak je jouw gast – al dan niet gezondheidsbewust - echt blij mee!
 

Gratis proberen* 

Zelf proeven? Vul dan snel dit formulier in. Dan ontvang je een gratis monsterpakket met alle smaken om uit te proberen. 
* Actie geldt alleen voor Horecabedrijven.

 

Koelverse dressings

De dressings worden verpakt in een handige, afsluitbare knijpfles.
Deze smaken introduceren we, en zijn vanaf nu te bestellen bij uw groothandel:


Inspiratie

Hieronder ter inspiratie een idee voor een salade met Serrano ham, gekarameliseerde hazelnoten en de Henri frambozendressing. Nog meer recepten vindt u in het Henri Dressings receptenboek. We verloten er eentje onder onze Facebook vrienden én onder onze Instagram volgers. Dus like en/of volg ons en je maakt kans op dit mooie receptenmagazine!!

 

 

Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder