Menu
Contact met Henri

Nieuws

Ons assortiment per 1 juni

Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.


OPSTARTASSORTIMENT

Vooral nu in deze opstartfase, ben je als horecaondernemer of (chef)kok op zoek naar een goede marge op je producten. Zet je juist je hardlopers op de kaart en draai je mogelijk in shifts. En blijf je daarnaast misschien ook bezig met afhalen en/of bezorging.

Juist in deze tijd is het ideaal om convenience in te zetten. Zo ben je efficiënt bezig en zorg je voor een duidelijke, prima marge. Om je tijdens deze opstartfase te kunnen helpen met onze kant-en-klare producten, waar je zelf je eigen draai nog aan kan geven, hebben we een opstart-assortiment samengesteld. Dit is dus nog niet ons volledige assortiment, maar het deel waarvan wij denken dat we jullie in deze fase het meest kunnen helpen - en op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk verspilling.
De lijst download je hier. Ook zie je op onze site onder assortiment bij elk product of het op voorraad is: in het filter rechts kan je ook gemakkelijk filtercombinaties maken om te zien wat er voorradig is.

Wil je producten bestellen die nu niet op de kaart staan? Of wil je een grote bestelling doen?
Lees dan hier wat je het best kunt doen.

We hopen in de komende maanden het assortiment weer verder uit te breiden naar het complete aanbod. We kunnen daar op dit moment nog geen definitieve datum aan hangen - dit is volledig afhankelijk van de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Zoals vele horeca leveranciers hebben wij tijdelijk onze productie moeten verlagen. Veel van de producten die wij op voorraad hadden, zijn naar de voedselbanken gegaan of naar goede doelen - er is niks verspild. Denk aan donaties aan het Leger des Heils, Ronald Mc Donald Kinderfonds, maaltijden voor het intitiatief Dag van de Goede Zorg, etc. 
Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder

Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken.
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. En de verwachting is dat dit tekort in september nóg verder op gaat lopen. Dat betekent dat je handjes tekort gaat komen in je keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Verse aspergesoep
We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!

Lees verder