Menu
Contact met Henri

Nieuws

Ons assortiment per 1 juni

Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.


OPSTARTASSORTIMENT

Vooral nu in deze opstartfase, ben je als horecaondernemer of (chef)kok op zoek naar een goede marge op je producten. Zet je juist je hardlopers op de kaart en draai je mogelijk in shifts. En blijf je daarnaast misschien ook bezig met afhalen en/of bezorging.

Juist in deze tijd is het ideaal om convenience in te zetten. Zo ben je efficiënt bezig en zorg je voor een duidelijke, prima marge. Om je tijdens deze opstartfase te kunnen helpen met onze kant-en-klare producten, waar je zelf je eigen draai nog aan kan geven, hebben we een opstart-assortiment samengesteld. Dit is dus nog niet ons volledige assortiment, maar het deel waarvan wij denken dat we jullie in deze fase het meest kunnen helpen - en op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk verspilling.
De lijst download je hier. Ook zie je op onze site onder assortiment bij elk product of het op voorraad is: in het filter rechts kan je ook gemakkelijk filtercombinaties maken om te zien wat er voorradig is.

Wil je producten bestellen die nu niet op de kaart staan? Of wil je een grote bestelling doen?
Lees dan hier wat je het best kunt doen.

We hopen in de komende maanden het assortiment weer verder uit te breiden naar het complete aanbod. We kunnen daar op dit moment nog geen definitieve datum aan hangen - dit is volledig afhankelijk van de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Zoals vele horeca leveranciers hebben wij tijdelijk onze productie moeten verlagen. Veel van de producten die wij op voorraad hadden, zijn naar de voedselbanken gegaan of naar goede doelen - er is niks verspild. Denk aan donaties aan het Leger des Heils, Ronald Mc Donald Kinderfonds, maaltijden voor het intitiatief Dag van de Goede Zorg, etc. 
Terrassen open! Update Assortiment
De terassen zijn open! Dat betekent een kleine verruiming in het assortiment. Per 30-4 zijn nu ook op voorraad en te bestellen:
  • Hollandaise saus 1,5 kg (perfect bij asperges!)
  • BBQ saus
Download hier de nieuwste prijslijst. Op zoek naar leuke kleine gerechtjes om te serveren op het terras naast de lunchkaart? Maak een hapjeskaart! 
Lees verder

Lente/zomerprijslijst per 29-3-21
Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.

Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Nieuw! Thema proefpakketten
Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder