Menu
Contact met Henri

Nieuws

Partner Nationale Week Zonder Vlees

Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.

Het is voor niemand die in de horeca en catering werkzaam is nog een verrassing: vegetarisch en veganistisch is geen geitenwollensokken-gebeuren meer. Het is een trend die niet alleen de millennials hebben omarmd - ook alle andere generaties zien het nut van een dagje (of meer) flexitariën. Niet gek dus om erop in te spelen met je menukaart. Maar natuurlijk zonder dat ten koste gaat van je flexibiliteit in de keuken...

Ons vegetarische assortiment filter je heel makkelijk uit op onze assortimentspagina door rechts in beeld 'vegetarisch' aan te klikken.

Like onze Facebook pagina voor vega tips en recepten en volg ons op Instagram!

Check onderstaand filmpje om alles te weten te komen over de Nationale Week Zonder Vlees:

Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder

Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

Lees verder

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder