Menu
Contact met Henri

Nieuws

Partner Nationale Week Zonder Vlees

Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.

Het is voor niemand die in de horeca en catering werkzaam is nog een verrassing: vegetarisch en veganistisch is geen geitenwollensokken-gebeuren meer. Het is een trend die niet alleen de millennials hebben omarmd - ook alle andere generaties zien het nut van een dagje (of meer) flexitariën. Niet gek dus om erop in te spelen met je menukaart. Maar natuurlijk zonder dat ten koste gaat van je flexibiliteit in de keuken...

Ons vegetarische assortiment filter je heel makkelijk uit op onze assortimentspagina door rechts in beeld 'vegetarisch' aan te klikken.

Like onze Facebook pagina voor vega tips en recepten en volg ons op Instagram!

Check onderstaand filmpje om alles te weten te komen over de Nationale Week Zonder Vlees:

Recall Henri éénpersoons kant-en-klaar maaltijden
WAARSCHUWING - HENRI roept éénpersoons kant-en-klaar maaltijden terug. Het betreft de volgende 450g verpakkingen in aluminium schaal, verkocht via DekaMarkt, PicNic, BP tankstations of de Familiebox, met bijbehorende streepjescode:
  • Ajam pangang - 8713041500867
  • Babi ketjap - 8713041500850
  • Couscous Maroccan -8713041500843
  • Hachee met aardappelpuree en rode kool - 8713041500898
  • Kip Mediterraans - 8713041500881
  • Penne carbonara - 8713041500874
Update 21-5: Het gaat om producten met houdbaarheidsdata tot maximaal 30 mei, die gekocht zijn vóór 18 mei 2019. Maaltijden met een langere houdbaarheid, gekocht vanaf 21 mei zijn helemaal in orde!!
Lees verder

Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder

Download de zomerkaart!
Henri is de kok voor de chef! Met onze ruim 160 convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze nieuwe producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren.
Lees verder

Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder