Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Allergieën
Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.
Kindermenu
Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.Overwerkmaaltijden... of voor thuis
De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.
De maaltijden
- De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
- De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
- Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
- Te koop bij o.a. Hanos
- Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment
Hollands | |
Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree | 2* Beter Leven rundvlees |
Wortelstamppot met piccalilly | Vegetarisch | Glutenvrij |
Hollandse ovenschotel - groentengratin | Vegetarisch | met 200g groenten |
Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst | 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken |
Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst | Rookworst van het Wroeters buitenvarken |
Aziatisch | |
Ajam Pangang met bami goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
Babi ketjap met nasi goreng | 1* Beter leven varkensvlees |
Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes | 3* Beter leven rundvlees |
Chicken curry met witte rijst | 1* Beter leven kipdijvlees |
Kip saté met nasi goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
Tikka masala met gele basmatirijst en wortel | 1* Beter leven kipdijvlees |
Italiaans | |
Penne carbonara | Livar spek | geschikt voor kinderen |
Pasta salmone | ASC – zalm | geschikt voor kinderen |
Pasta Bolognese | 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten |
Pasta Mascarpone | Vegetarisch |
Werelds | |
Kip Mediterraans | 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij |
Couscous Maroccan | Vegan | met 324 gram groenten |
Quinoa met Thaise kokoscurry | Vegan | Glutenvrij | 220g groenten |
Parelcouscous met tomaat-auberginesaus | Vegan |
Proberen?
Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.Henri op de Horecava
De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.
Gaat u voor Kaassoep?
Een kaasplankje op oudejaarsavond? Of kiest u dit jaar voor de heerlijke Kaassoep van Henri? Soep van heerlijke Boer’n Trots Klaver Pikant Kaas van landgoed Kaamps uit Twente, met prei en ui. Dit jaar bracht Henri een bezoek aan boer Herbert van Kaamps Kaas. Hij vertelt over het landgoed en over zijn boerenbedrijf dat prachtige kazen maakt.
Lees verder Culinaire kerstinspiratie
Hebt u het menu voor Kerst al compleet? Henri geeft u graag wat inspiratie. Speciaal voor u is er een heerlijk kerstmenu samengesteld. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u het menu zelf printen en desgewenst door ons aan laten passen. Helemaal klaar voor een culinaire kerst!
Lees verder MVO Award voor Henri
Maandagavond 1 december was het zover, de bekendmaking van de Foodservice Awards. Georganiseerd door Misset Horeca in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Henri was genomineerd in twee categorieën: Vers & Gemak en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ging mee naar huis.
Lees verder Henri dubbel genomineerd Foodservice Award
Naast de nominatie in de categorie Vers & Gemak, zijn wij samen met Deli XL en La Place genomineerd voor de nieuwe prijs Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 1 december worden de winnaars van de Foodservice Awards bekend gemaakt.
Lees verder