Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden
Allergieën
Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.
Kindermenu
Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.Overwerkmaaltijden... of voor thuis
De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.
De maaltijden
- De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
- De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
- Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
- Te koop bij o.a. Hanos
- Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment
| Hollands | |
| Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree | 2* Beter Leven rundvlees |
| Wortelstamppot met piccalilly | Vegetarisch | Glutenvrij |
| Hollandse ovenschotel - groentengratin | Vegetarisch | met 200g groenten |
| Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst | 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken |
| Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst | Rookworst van het Wroeters buitenvarken |
| Aziatisch | |
| Ajam Pangang met bami goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Babi ketjap met nasi goreng | 1* Beter leven varkensvlees |
| Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes | 3* Beter leven rundvlees |
| Chicken curry met witte rijst | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Kip saté met nasi goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Tikka masala met gele basmatirijst en wortel | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Italiaans | |
| Penne carbonara | Livar spek | geschikt voor kinderen |
| Pasta salmone | ASC – zalm | geschikt voor kinderen |
| Pasta Bolognese | 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten |
| Pasta Mascarpone | Vegetarisch |
| Werelds | |
| Kip Mediterraans | 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij |
| Couscous Maroccan | Vegan | met 324 gram groenten |
| Quinoa met Thaise kokoscurry | Vegan | Glutenvrij | 220g groenten |
| Parelcouscous met tomaat-auberginesaus | Vegan |
Proberen?
Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje heeft leukemie. Wij wilden haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.









