Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Allergieën
Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.
Kindermenu
Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.Overwerkmaaltijden... of voor thuis
De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.
De maaltijden
- De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
- De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
- Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
- Te koop bij o.a. Hanos
- Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment
| Hollands | |
| Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree | 2* Beter Leven rundvlees |
| Wortelstamppot met piccalilly | Vegetarisch | Glutenvrij |
| Hollandse ovenschotel - groentengratin | Vegetarisch | met 200g groenten |
| Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst | 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken |
| Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst | Rookworst van het Wroeters buitenvarken |
| Aziatisch | |
| Ajam Pangang met bami goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Babi ketjap met nasi goreng | 1* Beter leven varkensvlees |
| Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes | 3* Beter leven rundvlees |
| Chicken curry met witte rijst | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Kip saté met nasi goreng | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Tikka masala met gele basmatirijst en wortel | 1* Beter leven kipdijvlees |
| Italiaans | |
| Penne carbonara | Livar spek | geschikt voor kinderen |
| Pasta salmone | ASC – zalm | geschikt voor kinderen |
| Pasta Bolognese | 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten |
| Pasta Mascarpone | Vegetarisch |
| Werelds | |
| Kip Mediterraans | 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij |
| Couscous Maroccan | Vegan | met 324 gram groenten |
| Quinoa met Thaise kokoscurry | Vegan | Glutenvrij | 220g groenten |
| Parelcouscous met tomaat-auberginesaus | Vegan |
Proberen?
Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.









