Menu
Contact met Henri

Nieuws

Uitgekookt gecalculeerd

Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Op kokvoordechef.nl vind je een voorbeeld menukaart: dit had jouw kaart kunnen zijn..? Je herkent vast wel iets.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:

Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree

En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!


En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie. 


Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 
Lees verder

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder