Menu
Contact met Henri

Nieuws

Uitgekookt gecalculeerd

Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Op kokvoordechef.nl vind je een voorbeeld menukaart: dit had jouw kaart kunnen zijn..? Je herkent vast wel iets.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:

Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree

En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!


En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie. 


Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder