Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kom naar het HorecaEvenTT

 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 


PROEVEN

We staan op dezelfde plek als vorig jaar: standnummer 4650. 
We hebben twee lekkere soep om te proeven; de mosterdsoep met twee soorten mosterd uit Groningen en een Chinese tomatensoep.  Ook hebben twee kleine gerechtjes te proeven: een bavette met knoflookjus, die we maken met onze demiglace. En een tacobowl gevuld met Indiase korma. 
 
 

REGISTEREN

Met deze code kan je via ons gratis registreren voor toegang tot de beurs: hetthenri2020
  1. ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
  2. vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. vul uw relatiekaart-code in: hetthenri2020
  5. u ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail


HORECAEVENTT ASSEN

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.
U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020
Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie boven) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

Check hier een impressie van de beurs!
 

HorecaEvenTT - editie 2019 from FP Video on Vimeo.

Update Assortiment
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder