Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kom naar het HorecaEvenTT

 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 


PROEVEN

We staan op dezelfde plek als vorig jaar: standnummer 4650. 
We hebben twee lekkere soep om te proeven; de mosterdsoep met twee soorten mosterd uit Groningen en een Chinese tomatensoep.  Ook hebben twee kleine gerechtjes te proeven: een bavette met knoflookjus, die we maken met onze demiglace. En een tacobowl gevuld met Indiase korma. 
 
 

REGISTEREN

Met deze code kan je via ons gratis registreren voor toegang tot de beurs: hetthenri2020
  1. ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
  2. vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. vul uw relatiekaart-code in: hetthenri2020
  5. u ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail


HORECAEVENTT ASSEN

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.
U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020
Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie boven) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

Check hier een impressie van de beurs!
 

HorecaEvenTT - editie 2019 from FP Video on Vimeo.

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder