Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kom naar het HorecaEvenTT

 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 


PROEVEN

We staan op dezelfde plek als vorig jaar: standnummer 4650. 
We hebben twee lekkere soep om te proeven; de mosterdsoep met twee soorten mosterd uit Groningen en een Chinese tomatensoep.  Ook hebben twee kleine gerechtjes te proeven: een bavette met knoflookjus, die we maken met onze demiglace. En een tacobowl gevuld met Indiase korma. 
 
 

REGISTEREN

Met deze code kan je via ons gratis registreren voor toegang tot de beurs: hetthenri2020
  1. ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
  2. vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. vul uw relatiekaart-code in: hetthenri2020
  5. u ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail


HORECAEVENTT ASSEN

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.
U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020
Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie boven) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

Check hier een impressie van de beurs!
 

HorecaEvenTT - editie 2019 from FP Video on Vimeo.

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder