Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kom naar het HorecaEvenTT

 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 


PROEVEN

We staan op dezelfde plek als vorig jaar: standnummer 4650. 
We hebben twee lekkere soep om te proeven; de mosterdsoep met twee soorten mosterd uit Groningen en een Chinese tomatensoep.  Ook hebben twee kleine gerechtjes te proeven: een bavette met knoflookjus, die we maken met onze demiglace. En een tacobowl gevuld met Indiase korma. 
 
 

REGISTEREN

Met deze code kan je via ons gratis registreren voor toegang tot de beurs: hetthenri2020
  1. ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
  2. vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. vul uw relatiekaart-code in: hetthenri2020
  5. u ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail


HORECAEVENTT ASSEN

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.
U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020
Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie boven) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

Check hier een impressie van de beurs!
 

HorecaEvenTT - editie 2019 from FP Video on Vimeo.

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder