Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri & Corona

Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
 

Wat doet Henri om continuïteit te waarborgen?

We hebben een continuïteitsplan opgesteld, waarbij de handleidingen bedrijfscontinuïteit bij virussen van de Nederlandse overheid als leidraad zijn gebruikt. Wij volgen dit plan op dit moment. De maatregelen die uit het plan voortvloeien zorgen ervoor dat de continuïteit van ons bedrijf zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.
 
Denk aan maatregelen variërend van een uitgebreidere persoonlijke hygiëne en van extra schoonmaak van bijv. deurklinken tot het zoveel mogelijk thuiswerken van kantoorpersoneel. Medewerkers met (milde) klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts worden naar huis gestuurd, zoals geadviseerd door het RIVM. Indien noodzakelijk, verscherpen wij ons continuïteitsplan.

 
Persoonlijk contact

Wij adviseren ons kantoorpersoneel zo veel mogelijk thuis te werken. Daarnaast dienen afspraken te worden verplaatst, of digitaal te worden gehouden.
Wij hebben besloten op dit moment géén bezoekers in onze productieruimte te ontvangen voor rondleidingen. Dit om mogelijk contact met onze medewerkers én het product zoveel mogelijk te beperken.

 
Voorraad en schaalbaarheid

Naast deze maatregelen, kunnen we u melden dat wij grotendeels leveren uit voorraad. Onze voorraad is op peil op dit moment. Wij houden wel rekening met een mindere vraag vanuit de Horeca en wij passen onze capaciteit daar op aan. Dan kan het gebeuren dat er mogelijk producten niet op voorraad zijn. Maar ook dat wij minder gaan produceren en dus ook minder af zullen nemen, wij gaan uit van begrip van onze leveranciers hiervoor.
 
Mochten we tailor made producten voor u produceren, dan kijken we graag in overleg met u wat de beste productiehoeveelheid is. Dat betekent dat we indien nodig af kunnen wijken van minimale bestelhoeveelheden, bijvoorbeeld. U kunt het daarvoor contact opnemen met uw accountmanager, voor zover dat nog niet is gebeurd.
 
Wij zijn een flexibel bedrijf en begrijpen dat de vraag vanwege de sluiting nu (zeer sterk) daalt; mocht deze straks weer op gang komen, dan hopen wij u ook zo snel mogelijk weer voor (meer dan) 100% van dienst te zijn. We zijn daar wel afhankelijk van de flexibiliteit van onze leveranciers.
 
 
 
 

Update Assortiment
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder