Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri & Corona

Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
 

Wat doet Henri om continuïteit te waarborgen?

We hebben een continuïteitsplan opgesteld, waarbij de handleidingen bedrijfscontinuïteit bij virussen van de Nederlandse overheid als leidraad zijn gebruikt. Wij volgen dit plan op dit moment. De maatregelen die uit het plan voortvloeien zorgen ervoor dat de continuïteit van ons bedrijf zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.
 
Denk aan maatregelen variërend van een uitgebreidere persoonlijke hygiëne en van extra schoonmaak van bijv. deurklinken tot het zoveel mogelijk thuiswerken van kantoorpersoneel. Medewerkers met (milde) klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts worden naar huis gestuurd, zoals geadviseerd door het RIVM. Indien noodzakelijk, verscherpen wij ons continuïteitsplan.

 
Persoonlijk contact

Wij adviseren ons kantoorpersoneel zo veel mogelijk thuis te werken. Daarnaast dienen afspraken te worden verplaatst, of digitaal te worden gehouden.
Wij hebben besloten op dit moment géén bezoekers in onze productieruimte te ontvangen voor rondleidingen. Dit om mogelijk contact met onze medewerkers én het product zoveel mogelijk te beperken.

 
Voorraad en schaalbaarheid

Naast deze maatregelen, kunnen we u melden dat wij grotendeels leveren uit voorraad. Onze voorraad is op peil op dit moment. Wij houden wel rekening met een mindere vraag vanuit de Horeca en wij passen onze capaciteit daar op aan. Dan kan het gebeuren dat er mogelijk producten niet op voorraad zijn. Maar ook dat wij minder gaan produceren en dus ook minder af zullen nemen, wij gaan uit van begrip van onze leveranciers hiervoor.
 
Mochten we tailor made producten voor u produceren, dan kijken we graag in overleg met u wat de beste productiehoeveelheid is. Dat betekent dat we indien nodig af kunnen wijken van minimale bestelhoeveelheden, bijvoorbeeld. U kunt het daarvoor contact opnemen met uw accountmanager, voor zover dat nog niet is gebeurd.
 
Wij zijn een flexibel bedrijf en begrijpen dat de vraag vanwege de sluiting nu (zeer sterk) daalt; mocht deze straks weer op gang komen, dan hopen wij u ook zo snel mogelijk weer voor (meer dan) 100% van dienst te zijn. We zijn daar wel afhankelijk van de flexibiliteit van onze leveranciers.
 
 
 
 

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!