Menu
Contact met Henri

Nieuws

Terrassen open! Update Assortiment

De terassen zijn open! Dat betekent een kleine verruiming in het assortiment. Per 30-4 zijn nu ook op voorraad en te bestellen:
  • Hollandaise saus 1,5 kg (perfect bij asperges!)
  • BBQ saus
Download hier de nieuwste prijslijst. Op zoek naar leuke kleine gerechtjes om te serveren op het terras naast de lunchkaart? Maak een hapjeskaart! 
Wij hebben een aantal leuke gerechtjes voor je bedacht. Ideaal als klein hapje tussendoor, of te combineren tot een luxe lunch.
Bijvoorbeeld:

www.henri.nl

INGREDIËNTEN

(voor 1 persoon)

1 gehaktballetje: Toscaanse kalfsgehaktballetjes
5 gram Feta
1 zwarte olijf
1 takje Crazy pea (Koppert Cress)
1 tomberry
 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de gehaktballetjes. Steek een olijf, tomaatje en een stukje feta aan de prikker
steek deze in het balletje en zet deze in een glaasje. Garneer met de crazy pea.

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder

Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten

Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder