Nieuws

Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrij Winterbuffet |
Glutenvrij Oosters buffet |
Soep: Biologische boerengroentensoep Erwtensoep met Livar vlees Hoofdgerechten: Zuurkoolstamppot met Livar spek Goulash met Eco Fields rundvlees Aardappelpuree Risotto funghi Visstoofschotel Coq au vin |
Soep: Soto ajam (Indonesische kippensoep) Chinese tomatensoep Hoofdgerechten: Nasi goreng vegetarisch Babi pangang Kip in satésaus Rendang daging Thaise gele curry Basmatirijst |
Glutenvrij 1001 Smaken buffet |
Glutenvrij Mediterraan buffet |
Soep: Marokkaanse kikkererwtensoep Thaise kokossoep met kip Hoofdgerechten: Linzencurry Wit-gele basmatirijst Jambalaya Tajine Lamsschotel Thaise groene curry |
Soep: Pomodorisoep Bouillabaisse Hoofdgerechten: Paella Risotto funghi Aardappelpuree Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees Provençaalse visstoofschotel Coq au vin |
Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.
Down to Earth met een snufje gemak
Henri op FI Days Outdoor
23 en 24 juni stonden we weer paraat met het Henri-team op Food Inspiration Outdoor in Ede.
Met het thema ‘Down to Earth’ laten we zien hoe Henri dicht bij de praktijk blijft – bij de mensen, bij de keuken, en bij de aarde. Geen poespas, gewoon goed eten met geweten. Want écht Down to Earth zijn betekent luisteren naar de markt én verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van voedsel.
Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder