Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verruiming assortiment

Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Wat hebben we toegevoegd aan ons assortiment:

Soepen:
Kikkererwtensoep
Mosterdsoep

Maaltijdcomponenten (alle producten zijn ideaal voor bowls!)
Bulgur met groenten
Groentecurry
Kip Java
Thaise groene curry (kip)
Thaise rode curry (rund)
Tikka massala

Wilt u de prijslijst graag gedrukt ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ons!
Winterassortiment vanaf 11-10-21
Het wordt weer frisser: de herfst is duidelijk 'aan'. Met de komst van de herfst introduceren wij zoals altijd ons herfst/winterassortiment. Je kan o.a. onze stamppotten en erwtensoep dus weer bestellen!

Download hier direct de laatste versie of lees verder voor alle wijzigingen. 
Lees verder

Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken.
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. En de verwachting is dat dit tekort in september nóg verder op gaat lopen. Dat betekent dat je handjes tekort gaat komen in je keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder