Nieuws

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.
Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.
Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Wat is er veranderd op de kaart?
Stamppotten
Naast de traditionele stamppotten staat dit jaar ook weer de zoete aardappelspinaziestamppot op het menu. Onze chef heeft leuke recepten bedacht met stamppotten. Klik hier voor inspiratie.Wintersoepen
Het is weer tijd voor erwtensoep en deze krijgt er een vegetarisch zusje bij. Want naast de tradionele erwtensoep met Livar scharrelvlees koken we nu ook een vegetarische erwtensoep.
Ook de pompoensoep, goulashsoep, bruine bonensoep en kreeftensoep zijn weer verkrijgbaar.
NIEUW
Sushirijst: we krijgen al jaren vraag naar gekookte sushirijst. Het is ons nu dan eindelijk gelukt om een kant en klare gekookte sushirijst aan te bieden. Handig voor de bereiding van poké bowls en sushi.Basis risotto: hoe handig is het als een deel van de bereiding van risotto al uit handen is genomen? Henri kookt de basis en de finishing touch gebeurt á la minute bij u in de keuken.
Winterse stoofgerechten
Dat is toch wel comfort food op zijn best. Naast de hachee, boeuf bourguignon en boeuf stroganoff bereiden we dit seizoen ook weer hazenpeper. Allemaal gekookt met duurzaam vlees, zoals u van ons gewend bent.Henri dubbel genomineerd Foodservice Award
Naast de nominatie in de categorie Vers & Gemak, zijn wij samen met Deli XL en La Place genomineerd voor de nieuwe prijs Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 1 december worden de winnaars van de Foodservice Awards bekend gemaakt.
Lees verder Henri op de FIdays
Eetbare Reinvented traditions. Of noem ze Hollandse tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai bereid, en ook nog gemaakt van duurzame ingrediënten. Henri had een mobiele veldkeuken op de Food inspiration days. Ter plekke werden hippe hapjes bereid. Van langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Een simpel concept dat overal werkt! Bent u ook op de Food inspiration days geweest? Bent u te gast geweest in onze Henri's Gastro Kitchen? We hebben de recepten voor u van de kleine gerechtjes, en meer over de gave schorten!
Recepten & Schorten Nieuw: biologische Quinoa
We gaan een aantal prachtige nieuwe gerechten introduceren. Om te beginnen twee verschillende biologische quinoa’s. Quinoa is niet alleen helemaal van nu en hip - het is ook nog eens erg gezond.
Lees verder Nieuw recept voor puree en stamppot
We hebben besloten de receptuur van onze aardappelpuree aan te passen. Deze krijgt dankzij een andere bereidingstechniek nu een mooiere structuur met stukjes aardappel. Daarnaast is de puree nu ook heel goed koud portioneerbaar - een grote wens van onze institutionele klanten.
Henri wint!
Henri wint de Shops out of home Award in de categorie Convenience! Supertrots zijn we! De prijs staat symbool voor de grote waardering die onze partners hebben voor de onderlinge relatie met hen. Gekeken werd onder ander naar omzetbijdrage, rendement, meedenken en promotionele ondersteuning.
Lees het artikel