Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment

Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.

 

Wat is er veranderd op de kaart?


Stamppotten

Naast de traditionele stamppotten staat dit jaar ook weer de zoete aardappelspinaziestamppot op het menu. Onze chef heeft leuke recepten bedacht met stamppotten. Klik hier voor inspiratie.

Wintersoepen

Het is weer tijd voor erwtensoep en deze krijgt er een vegetarisch zusje bij. Want naast de tradionele erwtensoep met Livar scharrelvlees koken we nu ook een vegetarische erwtensoep.


Ook de pompoensoep, goulashsoep, bruine bonensoep en kreeftensoep zijn weer verkrijgbaar.

NIEUW

Sushirijst: we krijgen al jaren vraag naar gekookte sushirijst. Het is ons nu dan eindelijk gelukt om een kant en klare gekookte sushirijst aan te bieden. Handig voor de bereiding van poké bowls en sushi.
Basis risotto: hoe handig is het als een deel van de bereiding van risotto al uit handen is genomen? Henri kookt de basis en de finishing touch gebeurt á la minute bij u in de keuken.

Winterse stoofgerechten

Dat is toch wel comfort food op zijn best. Naast de hachee, boeuf bourguignon en boeuf stroganoff bereiden we dit seizoen ook weer hazenpeper. Allemaal gekookt met duurzaam vlees, zoals u van ons gewend bent.


Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
 
Lees verder

Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder