Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri gaat Hybride

Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.

 


  



Onze hybride maaltijdcomponenten:

  • Kip Tandoori: Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten. 
  • Kippenragout: Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
  • Toscaanse Gehaktballetjes: Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
  • Gehaktballetjes in Ketjapsaus: Gehaktballetjes in een traditionele zoete ketjapsaus.
  • Boeuf stroganoff: Farm Fields rundvlees en plantaardig rundvlees in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons, op lage temperatuur gegaard. Vanaf 7 april beschikbaar op de nieuwe zomerkaart!
 
Onze hybride gehaktballetjes bestaan uit een combinatie van gehakt en diverse groenten zoals zeewier, wortel, ui etc. Er wordt minder vlees verbruikt en meer groenten worden in 
het gerecht verwerkt.



Voor de tandoori en ragout wordt kippendij en plantaardige kip gebruikt. We behouden dezelfde kwaliteit en smaak, maar laten een impact achter op het milieu. 

Duurzaamheid zonder Concessies

Met de lancering van deze hybride producten verlagen we niet alleen de vleesconsumptie, maar ook de CO2-uitstoot. Dankzij de integratie van plantaardige ingrediënten hebben onze gerechten een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. We meten sinds kort de PS impact score van onze producten en zien een drastisch verschil, wat ons stimuleert om verder te innoveren op het gebied van duurzame
voeding.

Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting eten met een geweten, genieten en duurzaamheid in één.


Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen.
Verrassen op je kaart? Curries!
Wist je dat wij fantastische (vega) curries maken? Basmatirijst erbij, mooi aftoppen met verse koriander en noten of bijv. serveren met gebakken halloumi of de Indiase kaas paneer. Of maak een curry bowl! Zet deze curries op je kaart, of neem ze op in een buffet! 
Lees verder

Prijslijst - update per 31-1
Vanaf vandaag gaan we stapsgewijs weer producten toevoegen aan de prijslijst. Voor nu is dit het assortiment: per 10-2 komen we terug met een update en weer nieuw toegevoegde producten!
Download hier de lijst.
Lees verder

Einde aspergeseizoen
Vandaag (24 juni) is officieel het einde van het aspergeseizoen. Onze teler Toon van Dinter van Van Dinter Smaakasperges legt kort uit wanneer de precieze datum is en waarom de telers de planten dan door laten groeien.

 
Check het filmpje

Winterassortiment - update per 25-11
Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
Lees verder voor onze uitleg daarvoor

WEBSHOP ???????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????
Het wordt koud...
????
Dat wordt volle bak sneeuw- en misschien ook wel ijspret! Daarom hebben we nu deze actie voor je: nu de erwtensoep voor maar ????,???????? in onze webshop. En met de code KOEKENZOPIE krijg je, bij je snert óók nog eens ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ter waarde van 5,- !!
Lees verder