Menu
Contact met Henri

Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees*

Alleen in het winterseizoen verkrijgbaar. Gevulde bruine bonensoep met diverse groenten en Livar scharrelvlees en -spek.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer20013
  • Verpakkingseenheid3kg
  • Prijs€ 10,35
  • Prijs per kilo€ 3,48
  • Verdunningk&k
  • 3 sterren Beter Leven

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Verwarmen, doorroeren en even doorkoken. Of gesloten verpakking 40 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Voor serveren doorroeren.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 40 min. bij 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: soep overdoen in rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 25 min. bij 140°C met 100% stoom. Voor serveren doorroeren.