Boeuf bourguignon
Langzaam in rode wijn gestoofd rundvlees in een saus met diverse groenten.
- Henri artikelnummer40046
- Verpakkingseenheid2,5kg
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.