Mosterdsoep
Romige soep met appel, twee soorten mosterd en een scheutje witte wijn.
![www.henri.nl](https://www.henri.nl/back-site-7/upload/producten/20021_mosterdsoep_20161109130226167.jpg)
- Henri artikelnummer20021
- Verpakkingseenheid1,5kg
- Verdunning1:1
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Deze soep is geconcentreerd. 1 deel soep verdunnen met 1 deel water.
Pan: soep verdunnen, doorroeren, opwarmen en even laten doorkoken.
Combisteamer: verdunnen, doorroeren met een garde. Oven voorverwarmen op 140°C. Daarna ca. 25 minuten bij 120°C en 100% stoom.
Pan: soep verdunnen, doorroeren, opwarmen en even laten doorkoken.
Combisteamer: verdunnen, doorroeren met een garde. Oven voorverwarmen op 140°C. Daarna ca. 25 minuten bij 120°C en 100% stoom.