Menu
Contact met Henri

Gehaktballetjes in satésaus

Gehaktballetjes van Livar varkensgehakt en 'Double Dutch' gehakt van Hollandse dubbeldoelkoeien,  in een smakelijke satésaus.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40975
  • Verpakkingseenheid2,5kg
  • Prijs€ 23,58
  • Prijs per kilo€ 9,43
  • Op voorraad

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen, met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 70 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.