Menu
Contact met Henri

Gehaktballetjes in ketjapsaus

Gehaktballetjes van Livar varkensgehakt en 'Double Dutch' gehakt van Hollandse dubbeldoelkoeien,  in een traditionele zoete ketjapsaus.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40974
  • Verpakkingseenheid2,5kg
  • Prijs€ 23,37
  • Prijs per kilo€ 9,35
  • Niet op voorraad

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen, met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 70 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.