Menu
Contact met Henri

HORECAVA nieuws van HENRI

Nieuwsbrief

Inspiratie? kokvoordechef.nl

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties. 


Kokvoordechef.nl

Kijk, klik en ontdek op deze nieuwe site wat convenience kan betekenen voor je menukaart. 
De menukaart die we hebben samengesteld is gebaseerd op gerechten die we vaak voorbij zien komen, écht de smaak van Nederland dus. 

Als je doorklikt vind je inspiratie in de vorm van recepten, maar ook hebben we een aantal gerechten voor je doorgerekend om te laten zien wat je rendement is.

Nieuwsgierig wat Henri nog meer kan betekenen voor jouw menukaart? Neem hem dan mee naar onze stand!  Of bel ons eens voor een afspraak: 0416-375933!



Like onze Facebook pagina of ons Instagram account.


Bespaar tijd en geld
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
Lees meer

Proeven: vegan Korma
Als daghap op onze menukaart op de Horecava: Indiase korma met Pulled Oats®. Kom langs en proef zelf: je mist écht geen vlees in dit gerecht. We maken de korma namelijk op basis van de nieuwe vleesvervanger Pulled Oats - dat door de Horecava genomineerd werd voor een Innovation Award!



Lees meer